About Us

Real Estate salient is a powerful business theme that provides a fast way for companies or freelancers to create an awesome online presence. Also, Sydney provides all the construction blocks you need to rapidly create an engaging front page.

3 verschillende eigenschappen van een goede parkeervloer

3 verschillende eigenschappen van een goede parkeervloer

Wanneer je een dagje uit gaat met de auto is een goede parkeerplek een pre. Er zijn steeds meer garages die investeren in een goede parkeervloer. Klanten gaan vaker terug naar een garage met een goede parkeervloer. Ze hebben het gevoel dat de garage veiliger is. Wat zijn nu eigenlijk de eigenschappen van een goede parkeervloer. In dit artikel vertellen wij wat de 3 belangrijkste elementen zijn van een fijne parkeervloer.

Geschikt voor zware belasting

De eerste belangrijke eigenschap van een goede parkeervloer is natuurlijk dat die bestand is tegen zware belasting. Het is tenslotte niet de bedoeling dat er scheuren ontstaan in de vloer. De vloer moet slijtvast zijn en een hoge belasting kunnen weerstaan. Een parkeervloer op epoxybasis biedt hiervoor de uitkomst. Dit vloertype beschikt over alle eigenschappen en kan daarom goed gebruikt worden als parkeervloer. Veel parkeergarages maken gebruik van dit materiaal.

De vloer moet veilig zijn

Het is natuurlijk belangrijk dat de parkeervloer veilig is! Op de parkeervloer lekt regelmatig olie. Het is daarom belangrijk dat de vloer bestand is tegen de motorolie. Ook brandveiligheid is een belangrijk thema bij de parkeervloer. Het materiaal moet tegen hoge temperaturen geschikt zijn. Epoxy is hiervoor een uitermate geschikt materiaal. Het is zelfs mogelijk om hier een antislip coating aan toe te voegen. Hierdoor is de helling op de parkeervloer nog veiliger! Een ander voordeel van Epoxy is dat het beschikbaar is in verschillende kleuren. Dit kan bijdragen aan de veiligheid op de parkeervloer. Er kunnen verschillende wegmarkeringen en indelingen gemaakt worden die ongelukken voorkomen.

Zorg voor een goede belijning!

De grootste irritatie bij klanten van een parkeergarage is slechte belijning. Zorg daarom dat de belijning parkeergarage altijd goed is. De vakken en pijlen op de vloer moeten goed zichtbaar zijn. Dit is niet alleen belangrijk, omdat het er beter uit ziet. Als de belijning op de parkeervloer niet meer goed zichtbaar is, kan het ook zorgen voor onveilige situaties. Zorg daarom dat de belijning regelmatig wordt bijgewerkt.

info@seo-hulp.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *