About Us

Real Estate salient is a powerful business theme that provides a fast way for companies or freelancers to create an awesome online presence. Also, Sydney provides all the construction blocks you need to rapidly create an engaging front page.

TL verlichting: Is het tijd om over te stappen op duurzame Led TL buizen?

TL verlichting: Is het tijd om over te stappen op duurzame Led TL buizen?

Onderhand weet iedereen wel wat TL buizen zijn. Deze buizen staan bekend om zijn felle licht. Vaak kom je deze verlichting tegen in winkels, maar ook vaak in kantoorpanden. Het grote nadeel van TL verlichting is dat ze totaal niet energiebesparend zijn. Het is natuurlijk super effectief dat licht, daarom wordt er ook gekozen voor deze verlichting. Echter sta je wel iedere maand met een open mond te kijken naar je energierekening. Wat als ik zeg dat dit niet meer hoeft door over te stappen op duurzame Led TL buizen? Meer weten? Lees snel verder.

Een fikse energiebesparing

Je kunt dus uitgaan van een flinke energierekening als je TL buizen hebt gerealiseerd. Echter hebben we het dan over de reguliere buizen. Het is namelijk mogelijk om duurzame led TL buizen te realiseren. Dit is een groot voordeel, aangezien je met Led TL armaturen minimaal 50% aan energiekosten bespaart. Er is zelfs een berekening om de effectiviteit van deze duurzame optie te kunnen inschatten. Je kunt namelijk de energiebesparing berekenen door bij het vermogen van je oude TL buis 20% op te tellen. Klinkt ingewikkeld, is het in principe niet. Doe dus vooral deze berekening en kom erachter hoeveel je in de kosten zal besparen in de toekomst.

Een lange levensduur

Als je een product aanschaft, wil je natuurlijk dat het zo lang mogelijk meegaat. Dit geldt dus ook voor verlichting. De meeste verlichting gaat een flinke tijd mee, maar het is natuurlijk ideaal dat je er met 100% zekerheid van uit kunt gaan dat je jarenlang niet om hoeft te kijken naar de levensduur van een product. Goed om te weten, is dat kwalitatief hoogwaardige LED TL buizen relatief langer meegaan dan conventionele TL buizen. TL LED buizen gaan namelijk ruim 25.000 tot 70.000 branduren mee! Dit is meer dan het dubbele van conventionele TL buizen. Ik zou wel weten wat ik kies!

info@seo-hulp.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *