About Us

Real Estate salient is a powerful business theme that provides a fast way for companies or freelancers to create an awesome online presence. Also, Sydney provides all the construction blocks you need to rapidly create an engaging front page.

Voor online marketing professionals: ken jij bigshopper.nl al?

Voor online marketing professionals: ken jij bigshopper.nl al?

Bigshopper.nl is een platform dat eigenlijk gewoon super is voor zowel online marketing professionals, als voor consumenten die de website tegenkomen en als prijsvergelijker gebruiken. Voordeel voor alle partijen dus. Laten we starten met de functionaliteiten van het platform voor consumenten die op zoek zijn naar goede deals op allerlei producten in verschillende categorieën. Er staan echt heel veel verschillende producten op, wel meer dan 11 miljoen, verdeeld over meer dan 2500 verkopers en van bijna 35.000 merken. Best een grote website dus, waar je als consument heel makkelijk prijzen kunt vergelijken. In de volgende alinea zal ik verder uitwerken over de voordelen van het gebruik van het platform voor online marketing professionals.

De voordelen van bigshopper.nl voor marketing professionals

Als online marketing professional, kan het heel voordelig zijn om Bigshopper in de hand te nemen. Ik zal je de opties en voordelen in deze alinea kort uitleggen. Zo weet je precies wat je aan het platform hebt, en of het iets voor jou is om het te gebruiken. Het platform Bigshopper kan door marketing professionals worden gebruikt als CSS partner (Comparion Shopping Service). Zo is het mogelijk 20% goedkoper te adverteren als je het bedrijf in de hand neemt, ten opzichte van het zelf doen van je advertenties. Als je als online adverteerder geen CSS-partner zoals Bigshopper in de hand neemt, betaal je dus ruim meer. Wel 25 procent. Zonde en onnodig.

De belangrijkste voordelen van het platform

Naast de 20 procent korting op klikkosten die je krijgt, zijn er een aantal voordelen verbonden aan het werken met Bigshopper. Ik zet ze kort voor je op een rijtje. Gratis verkeer vanaf het platform, constante premium support. Het platform is internationaal en zelfs wereldwijd actief. Je kunt je abonnement trouwens gewoon maandelijks opzeggen en wordt helemaal gratis aangesloten. Kijk online naar de opties voor jou en de voordelen die het kan bieden.

info@seo-hulp.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *